Profiel

Wie ben ik en waar sta ik voor.

Xenia SchönfeldX-Factory Interim is in 2010 opgericht door Xenia Schönfeld.

 

Na  12 jaar werkzaam te zijn geweest als manager binnen de financiële dienstverlening heb ik besloten om aan mijn ondernemerschap en resultaatgerichtheid op andere wijze invulling te geven.

Gedurende die jaren heb ik enorm veel kansen gekregen om ervaring op te doen in verandertrajecten; heb ik afdelingen afgebouwd, opgebouwd of opnieuw vorm en inhoud gegeven. Dat wilde ik vaker, in diverse omgevingen en bij verschillende bedrijven doen. En dat heeft mij ertoe aangezet om begin 2010 mijn carrière tot zover te beëdigingen en een hele nieuwe start te maken.

Ik voel me prettig in (change- en lijn) managementfuncties waarin ik de ruimte krijg om een verschil te maken, voor teamleden en organisatie. Daarin acteer ik resultaatgericht, mensgericht en op een directe, energieke en integere wijze. Waarbij ik het niet schuw om de mensen in mijn teams uit te dagen, kansen te bieden om te groeien en daardoor zichzelf en anderen te overstijgen. In die teams ligt de lat hoog en willen mensen graag komen werken en een bijdrage komen leveren aan de verandering.

Voor een uitgebreidere beschrijving van mijn werkervaring en aanbevelingen verwijs ik naar LinkedIn of kunt u direct contact met mij opnemen via de contact pagina op deze website

linkedin